HELSINGIN TÄHTITORNIN­MÄELLÄ 19.8.

Auta suosikki­kanavasi voittoon!

Radio Rock vs. LOOP mäkiauto­haaste.

ÄLÄ MIETI - ILMOITTAUDU JO!

Red Bull haastoi Loopin ja Radio Rockin mukaan mäkiautokisaan. Nyt otetaan selvää kummasta leiristä löytyy enemmän hulluutta, vauhtia ja luovuutta. Tässä tarvitaan sinun apuasi. Valitse kumpaan joukkueeseen haluat mukaan ja ilmoittaudu tiimisi kanssa joko varikkotiimiin tai kerro mikä on supertaitosi, jolla kisa voitetaan! Kilpailun säännöt | Rekisteriseloste

Siintääkö mielessäsi jo podiumin loisto?

Kumman talliin sinä hyppäät?

Valitse joukkue ja varikkotiimi tai talentti.

YHTEYSTIEDOT

Kiitos osallistumisesta!

Lisätiedot tapahtumasta: www.redbullmakiautogp.fi

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
RedBull. Jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää RedBull-Mäkiautokisa-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.
Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 21.6.-13.8.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä [http://kampanjat.loop.fi/redbull_makiautogp] -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä- painiketta. Arvontaan voi osallistua netissä lomakkeen. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona voittajat pääsevät osallistumaan RedBull Mäkiautohaasteeseen joko valitsemassaan Loopin tai Radio Rockin tiimissä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Osallistuessaan kampanjasivulla määritellään oma taito ja Loopin ja Radio Rockin tiimit kootaan voittajien ympärille.
Voittajat pääsevät ottamaan osaa RedBull Mäkiautohaasteeseen Loopin tai Radio Rockin joukkueessa Helsingin Tähtitorninmäellä la 19.8.2017.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse . Voittajien nimiä voidaan nostaa myös Radio Rockin tai Loopin sosiaalisen median kanavissa tai on air mainintana. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta . Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×